Ställ dina frågor om nationella prov!

Av dotmatchbox at flickr CC-BY-SA-2.0 via Wikimedia Commons

Vi vet att många av våra medlemmar har funderingar kring de nationella proven i svenska som andraspråk samt slutproven för sfi. Därför har vi bjudit in konstruktörerna att svara på era frågor i Lisetten.

I nummer 4/2014 kommer gruppen för nationella prov i svenska och svenska som andraspråk vid Uppsala universitet samt provgruppen för de nationella slutproven på sfi vid Stockholms universitet att svara på frågor från LiSA:s medlemmar.

Ställ din fråga med hjälp av formuläret nedan senast den 30 september 2014. Kom ihåg att ange om det handlar om svenska som andraspråk eller sfi samt ditt eget namn. Vi kommer att vidarebefordra frågorna till konstruktörerna. Svaren publiceras i Lisetten nummer 4 som kommer ut den 5 december 2014 och har temat bedömning och betyg.

Vi förbehåller oss rätten att korta ner frågor samt att göra ett urval om antalet frågor som kommer in blir för stort.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s