Inte en främling

Stockholms stadsbibliotek anordnar tillsammans med stiftelsen Teskedorden och Vilja förlag ett evenemang den 31 augusti som handlar om en antologi på lättläst svenska som heter ”Inte en främling”. Den utkommer i augusti och innehåller kända och okända svenskars berättelser av att inte tillhöra normen. På evenemanget som är den 31 augusti kl. 18 på Stadsbiblioteket (Sveavägen 73) medverkar bl.a. författaren Patrik Lundberg och entreprenören Georgios Karpathakis i ett samtal om utanförskap, normer och diskriminering. Läs mer om evenemanget här.

Det här inlägget postades i Stockholm. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s